Mediemyndigheten

Om webbplatsen

Mediemyndigheten.se är vår primära kommunikationskanal. Vårt mål är att webbplatsens innehåll och tjänster ska vara tillgängliga för så många som möjligt . Här finns mer information om hur vår webbplats fungerar.

Kakor eller cookies

På mediemyndigheten.se används kakor för att du ska kunna beställa publikationer och för att samla statistik, till exempel vilka webbsidor som besöks och hur länge besökarna stannar på webbplatsen.

Behandling av personuppgifter

Det finns flera vägar att nå oss. Förutom att använda kontakt- och beställningsformulären på vår webbplats kan du också nå oss via e-post, genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller fylla i våra ansökningsformulär för lediga tjänster. I varje interaktion värnar vi om din personliga integritet.

Så behandlar vi personuppgifter

Vi reserverar oss för eventuella fel

Mediemyndigheten strävar efter att tillhandahålla information på webbplatsen som är tillgänglig, korrekt och aktuell. Det är viktigt att notera att vi inte redigerar nyhetsartiklar i efterhand. Därför kan de ibland innehålla fakta eller omständigheter som har förändrats sedan artikeln publicerades.

Vi genomför regelbundna kontroller av länkar till andra webbplatser, men vi kan inte garantera att länkarna alltid är aktiva och leder till sidor som fortfarande är relevanta vid varje givet tillfälle.

Har du frågor om webbplatsen?

Behöver du hjälp att hitta information eller upplever du svårigheter med att använda webbplatsen? Har du förslag på hur vi kan göra mediemyndigheten.se bättre? Dina synpunkter och idéer är viktiga för oss, och vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss via e-post:

registrator@mediemyndigheten.se.